×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Vilmos és Katalin egykori iskolástársa intim dolgot fecsegett el a hercegi párról

 

Noha már tíz éve házasok, Vilmos és Katalin még mindig odáig vannak egymásért, de így volt ez a kapcsolatuk elején is?

Nem titok, hogy Cambridge-i hercegi pár már iskolás koruk óta ismerik egymást. Történetük szinte már tündérmesébe illő, így nem csoda, hogy ők ketten a britek és az egész világ kedvenc királyi párosa, akik nemrég ünnepelték 10. házassági évfordulójukat.

A napokban Laura Warshauer, a hercegi pár egykori évfolyamtársa a St. Andrews Egyetemen, a People magazinnak árulta el, hogyan is kezdődött Vilmos és Katalin kapcsolata az iskolapadban, még 2001-ben.

Le se tagadhatták volna, mennyire izzik körülöttük a levegő. Amikor Katalin a szobában volt, Vilmos csak rá figyelt és amikor ebédeltünk, ők szinte mindig egymással beszélgettek. Csüngtek egymás szavain. Elképesztő volt látni, milyen fesztelenül és őszintén el tudnak beszélgetni bármiről. Ahogy visszaemlékezem ezekre az apróságokra, arra gondolok, hogy teljesen nyilvánvaló volt köztük még lesz valami.

Laura megérzése egyáltalán nem volt alaptalan, hiszen másodévesen Vilmos és Katalin lakótársak lettek, két másik barátjukkal együtt osztoztak egy négy hálószobás lakáson és az egyetemi óráikra is folyton együtt jártak. A románc addig bimbózott, míg Cambridge hercege megkérte Katalin kezét 2010-ben.

Az eljegyzésükkor egy interjúban kérdezték meg őket, hogyan emlékeznek vissza megismerkedésük hajnalára, amire a hercegi pár így válaszolt:

"Azt hiszem azonnal talpig vörösödtem, amikor először megláttalak és nagyon félénken éreztem magam a találkozásunkkor. Eltartott egy kis ideig, mire megismertük egymást, de nagyon hamar közeli barátok lettünk" – mesélte Katalin.

Összeköltöztünk, néhány barátunkkal együtt, ott kezdett el kivirágozni a kapcsolatunk. Egyre többet láttuk egymást, találkozgattunk, közös programokat szerveztünk és a többi már történelem

- tette hozzá Vilmos.