Szívszorító vagy szánalmas? J.Lo exe képpel üzent az énekesnőnek

 

Alex Rodriguezt megviselte a szakítás és úgy érezte, erről Jennifer Lopeznek is tudnia kell.

Az 51 énekesnő nevétől hangos a hetekben a bulvársajtó. Először napvilágra kerültek korábbi vőlegénye, a profi baseball játékos A-Rod hűtlenkedései, majd néhány se veled se nélküled huzavona után, J.Lo végül pontot tett több éves románcukra és kiadta Rodriguez útját.


A legtöbben arra számítottak, hogy ezután Jen kiélvezi a szabadságát és a közeljövőben nem fogunk új kapcsolatról hallani. Vagy mégis? Lopez Hollywood legforróbb pletykájával sokkolta rajongóit, amikor kiderült, hogy újra találkozgatni kezdett régi szerelmével, Ben Affleckkel, akivel a kétezres évek elején, igazi álompárost alkottak.

Kiderült, hogy a színész gyakran meglátogatja az énekesnőt kaliforniai otthonában, sőt, legutóbb közös nyaralásra utaztak Montanába, ahogy egy wellness hotelben szerettek volna elbújni a kíváncsi szemek elől. Ez persze nem sikerült, így aztán most mindenki azt szeretné tudni, hogy az egykori gerlék, ismét egymásra találtak-e?

Az ex Rodrigueznek a hírek hallatán persze összetört a szíve. Lopez láthatóan egy hónap alatt túllépett több éves kapcsolatukon, de erre a baseball játékos még nem áll készen, amit meg is üzent az énekesnőnek legutóbbi Instagram fotójával. A-Rod és két lánya vacsorázni készültek, az asztalon pedig három plusz teríték volt bekészítve Jennek és két gyermekének – írja a People.

A sportoló így fejezte ki, mekkora ürességet hagyott maga után J.Lo a szakításuk után, ami egy részről lehet szívszorító, de ha a másik oldalról nézzük, többen szánalmasnak nevezték, amiért Alex hűtlensége után, még bűntudatot akar ébreszteni az énekesnőben.