Rókusfaly Lili kisfia hamarabb tudta, hogy húga lesz, mint a szülők

 

A műsorvezető a családjáról, saját szokásaikról mesélt a pénteki Talpra magyarban.

.Rókusfalvy Lili, az M2 Petőfi TV műsorvezetője (Fotó: Nemzeti Fotótár/Sárosi Zoltán)

Még 1994-ben az ENSZ május 15-ét A család nemzetközi napjává nyilvánította, mely felhíváshoz Magyarország is csatlakozott. A kezdeményezés igyekszik a figyelmet a családra, a társadalom legfontosabb „intézményére” irányítani.


Ennek kapcsán beszélgetett a Talpra magyar! két műsorvezetője a nemrég kétgyermekes anyává vállt Rókusfalvy Lilivel, az M2 Petőfi TV műsorvezetőjével arról, hogy számára mit jelent az a szó, hogy család.

Lili elmesélte, hogy a közeli családja kb. 70 fő, akikkel egyébként nem csak a nagyobb ünnepeken találkoznak. A szűkebb családját pedig hörcsög családnak nevezi, akikkel persze saját családi hagyományokat alakítottak ki. A színésznő kiemelten fontosnak tartja például, hogy nyolc hónapos kislánya, Panka és a négyéves kisfia, Boldi tudjanak együtt játszani.

Lili egyébként akkor kezdett el azon gondolkodni, mennyire szerencsés, hogy abba a családba született, ahova, amikor maga is anyuka lett:

A világ legszerencsésebb emberének gondolom magamat, amiért ilyen szüleim és testvéreim vannak. Én nagyon család centrikus vagyok, nekem óriási szükségem van rájuk.

És, hogy mi alapján születünk épp a saját családunkba?

Lili hiszi, hogy a gyermekei egyszerűen őt választották, melyről egy megható történetet is elmesélt Harsányi Leventének és Bikfalvi Tamásnak, amit az alábbi linket vissza is hallgathatnak!


Hallgassa vissza!