Micsoda megtiszteltetés! Tehenet neveztek el Kim Kardashianról

 

A boci és a híresség még össze is öltözött...

A valóságshow-sztár köztudottan hús és tejmentes étrendet követ, amit az egyik etikus állattartást népszerűsítő szervezet (PETA) azzal hálált meg, hogy egy nemrégiben mentett nőstény tehenüket az üzletasszony után neveztek el. A jószágot egy erőszakos gazda kezei közül menekítette ki a szervezet indiai csoportja – írja a NY Post.


Hálásak vagyunk Kim Kardashiannak, amiért 220 millió követőjének rendszeresen népszerűsíti a növényalapú táplálkozást. Köszönetünk jeléül legújabb védencünket az ő tiszteletére Kimberly Kowdashiannak kereszteltük el.

A PETA által Instagramon közzétett fotón, még egyforma hajdísszel is ellátták a celebet és a róla elnevezett tehenet. A szervezet hozzátette, hogy Kowdashiannak ugyanolyan csodás pillái és igéző tekintete van, mint a valóságshow-sztárnak, így nem is volt kérdés számukra, hogy kiről nevezzék el az állatot.

Sajnos Kim még nem reagált az állatvédők gesztusára, így nem tudni mit szól a megtiszteltetéshez a sztármami, akinek gyermekei apájától, Kanye Westtől való válása után sincs rossz dolga, ugyanis előkelők, milliárdosok és A-listás celebek csapják a szelet neki, sőt nemrég még a Forbes magazin milliárdosai közé is bekerült.