Samantha nélkül nem vállalja? A Szex és New York szívtiprója sem várható vissza a folytatásban

 

Egyre kevésbé fog így emlékeztetni a régi sorozatra a folytatás.

Januárban szinte sokként érte a Szex és New York rajongóit, hogy a Samanthát alakító színésznő, Kim Cattrall nem tér vissza a sorozat 2021-es folytatásában. Ha azonban azt gondoltuk, hogy ezzel vége a rossz híreknek, tévedtünk: a férfifaló üzletasszony barátját, a Smith-t játszó Jason Lewis sem fog szerepelni az új évadban – írja a People.


A modellből vált színész nyilatkozata alapján a tíz új, egyenként félórás részben a fő hangsúlyt továbbra is a lányok kapják, és emiatt Jasont meg sem keresték a folytatás miatt. Az új évadban ennek ellenére viszontláthatjuk majd a Steve-et alakító David Eigenberget, az Aidant játszó John Corbettet, és meg nem erősített források szerint még a Mr. Biget megformáló Chris Northot is.

Adott azonban a kérdés, hogy milyen új szereplőket ismerhetünk majd meg a három barátnő életének részeként, ahogyan arra is kíváncsiak leszünk, hogy hogyan építették bele a sorozatba a pandémiás helyzetet.

A rossz nyelvek szerint, sokkal fiatalabb karaktereket jelenítettek meg a színészek a múltban, mint a valós életkoruk, érdekes lesz tehát így az is, hogy közelítenek-e az új szériában a valósághoz.

via GIPHY