×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Paranoid thrillerben kapott szerepet Kiefer Sutherland

 

A színész privát kémet alakít egy új tévésorozatban, amely a Paramount+ streamingszolgáltatására készül.

Kiefer Sutherland kanadai színész, miután átvette az év férfijának járó kitüntetést a Harvard Egyetem Tejben Főtt Kukoricakása (Hasty Pudding) Színjátszó Körétől az egyetemen, a Massachusetts állambeli Cambridge-ben 2013. február 8-án. Az Egyesült Államok legrégebbi egyetemi színjátszó köre 1951-ben alapította az Év Nője és Férfia Díjat, amelyet évente ítélnek oda egy-egy művésznek, aki maradandó és mély benyomást keltő produkcióval járul hozzá a színház- és filmművészethez. (MTI/EPA/Dominick Reuter)

A Deadline.com értesülése szerint Sutherland, aki a 24 és A kijelölt túlélő című sorozatokkal hatalmas rajongótábort szerzett, nemcsak a főszereplője lesz az új, egyelőre még cím nélküli sorozatnak, hanem az executive producere is.

A sorozat alkotója John Requa és Glenn Ficarra. Az executive producerek között szerepel Charlie Gogolak és Suzan Bymel is.

Attól a pillanattól kezdve, hogy ezt a paranoid thrillert kitaláltuk, azonnal Kieferre gondoltunk

- mondta Requa és Ficarra.

Az új produkcióban Sutherland James Weirt alakítja, egy privát kémszervezet ügynökét, aki a demokrácia megőrzéséért vívott harc kellős közepén találja magát.

A nyolc részből álló évadot a CBS stúdiójában forgatják.

Sutherlandet legutóbb a Quiby streaming platformon megjelent The Fugitive című thrillersorozatban láthatták a nézők.