×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Mindenki szeme megakadt Dua Lipa lehengerlő ruháján

 

A Brit Awards-díjátadón már személyesen mutathatták be a sztárok szemrevaló szettjeiket.

Bár az elmúlt egy évben hozzászokhattunk ahhoz, hogy minden díjátadó és gála virtuálisan volt megtartva, most azonban a legnagyobb sztárok már személyesen is részt vehettek a Brit Awardson, ahol a legjobb előadókat, dalokat és albumokat díjazták.

A londoni O2 Arénában megrendezett estélyen híres előadók is részt vettek, többek között a 2018-as Sziget fesztivál sztárja, Dua Lipa. A 25 éves albán származású angol énekesnő két díjat - a Legjobb Női Előadó és az Év Brit Albuma - is elnyert, mégsem emiatt szegeződött rá minden szempár.

Dua tegnapi szettje hihetetlenül dögös volt: egy mélyen dekoltált sárga miniruhát, kilátszódó combfixet és extra magas platformos cipőt viselt.

Dua Lipa mellett egyébként több, itthon is ismert énekes feltűnt az év egyik legnagyobb eseményén: Taylor Swift, aki "Globáls Ikon"-díjat, a Little Mix együttes, akik a Legjobb Brit Csapat díját vagy a Haim nevű Los Angeles-i női zenekar, akik a Legjobb Nemzetközi Csapat díját vihették haza.

A leginkább várt sztár, a Legjobb Nemzetközi Női Előadó díját elnyerő amerikai Billie Eilish, aki nemrégiben stílust váltott, viszont csak vidóüzenetben köszönte meg az elismerést.