×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Mi történt vele? Rémisztően fest a Trónok harca Aryája

 

A színésznőre szinte képtelenség ráismerni legújabb fotóján.

A 24 éves Maisie Williams, akárcsak a Game of Thrones-beli karaktere, nem szereti az átlagos dolgokat, inkább a különcségnek hódol a mindennapokban. Bár Aryával ellentétben, akit hölgy létére a fiús dolgok érdekelnek, Maisie inkább a külsejével sokkol. Az utóbbi években rendszeresen változtatta a hajszínét és öltözködési stílusára sem lehet ráaggatni az "egyszerű" jelzőt.

A színésznő legújabb dobásához már csak piros szemek kellenének és simán mondhatná magáról, hogy albínó, ugyanis az egyik legfrissebb Instagram képén erőteljesen kiszőkített hajjal és fehérre szívott szemöldökkel sokkolta a rajongóit. A döbbenetes külsőt Maisie a keddi BRIT Awards díjátadóra is magával vitte, ahol ő adta át az egyik szobrocskát, méghozzá Taylor Swiftnek, akiről köztudott, hogy hatalmas Trónok harca fan – írja a People.

Bárki, aki ismer, tudja, hogy a Trónok harca az életem és, hogy pont Maisie adja át a díjat...legszívesebben magamhoz szorítanám. Tudom, a távolságtartás miatt nem lehet, de nagyon köszönöm, hogy ezért eljöttél!

– lelkendezett hálásan az énekesnő, aki a kategória egyetlen jelöltje volt, így a szervezők részéről szándékos volt Williams meghívása, hogy ezzel kedveskedjenek a Game of Thrones rajongó Swiftnek.