Ruha nélkül pattant a zuhany alá a Született feleségek szereplője, méghozzá nem is akárkivel!

 

Teri Hatcher képet is mutatott a közös fürdőzésről.

Az 56 éves színésznő simán bevállalt egy ruha nélküli fotót a közösségi médiában kiskutyája, Pumpkin társaságában a zuhany alatt. Hatcher elárulta, hogy mint sok más ebet, úgy az övét sem egyszerű bekönyörögni a víz alá, ezért náluk bevált szokás lett, hogy fürdetéskor ő is bepattan mentett kedvence mellé. Teri évek óta elkötelezett híve az örökbefogadásnak. Rendszeresen önkénteskedik és támogatja az állatmenhelyeket – írja a The Sun.

Ha valaki fantáziált volna arról, hogy milyen Pumpkinnal zuhanyozni, hadd mondjam el, nem okozott csalódást. Jó, hogy van kivel fürödnöm.

A rajongókat azonnal levette a lábáról a fotó, hát még az, akivel fürdött a színésznő! A Született feleségek sztárja egyébként 2003-as válása óta nem találta meg a szerelmet, bár egy interjúban korábban azt mondta, nem is feltétlen vágyik rá, mert boldognak érzi magát így is, de a képhez fűzött sorai alapján, azért örülne, ha lenne kivel megosztania a zuhanyt.

Ami a színésznői karriert illeti, a Lila akác köz egykori lakója a sorozat vége óta nem szerepelt kiemelkedő produkciókban. Legutóbb a Supergirl című szériában láthattuk nyolc epizód erejéig, valamint olyan animációs mesékben hallhattuk a hangját, mint a Repcsik vagy a Jake és Sohaország kalózai.