Híres anyukák és híres gyerekek - megható képekkel köszöntötték őket anyák napján

 

Bár itthon már lezajlott az anyák napja, a világ legtöbb országában ez a nap egy héttel későbbre, május második vasárnapjára esik.

A hollywoodi sztárok, csak úgy mint mi, ezt a napot az édesanyjuknak és/vagy gyermekeik anyjának szentelik. Egy kedves üzenet, ágyba reggeli, egy csokor virág, a kedves gesztusok tárháza szinte kifogyhatatlan.

Ryan Reynolds és Blake Lively

Blake és Ryan 2011-ben a Zöld Lámpás forgatásán ismerkedtek össze, majd egy év randevúzást követően, oltár elé álltak. Azóta három kislánya született a hollywoodi álompárnak.

Nem tudom elégszer elmondani, hogy te vagy a családunk szíve-lelke. Minden percben látlak téged a gyermekeink szemében, a nevetésükben. A megismerkedésünkkor nem is reméltem, hogy idáig eljutunk. Akárhogy is, szerencsés vagyok, hogy te itt vagy nekem és a családunknak. Boldog anyák napját szerelmem!

Will Smith

"Boldog anyák napját, anya! És boldog anyák napját az összes nőnek a világon! Ó...és anya, sajnálom, hogy a középiskolás koromban rajta kaptál a barátnőmmel a konyhában, de akkor tényleg aludnod kellett volna..." – viccelődött a színész, aki egy másik posztban feleségét, Jadát is felköszöntötte egy közös fotóval, amin Will, az édesanyja és kedvese szerepeltek.

Boldog anyák napját az anyáknak, akiket a legjobban szeretek! Köszönöm, hogy megóvtok önmagamtól! Szeretlek titeket!

Ben Affleck és Jennifer Garner

A tökéletes exférj? A páros tizenhárom évig élt házasságban, de kapcsolatuk végül zátonyra futott és 2018-ban végleg elváltak egymástól. Bár a szerelem kihunyt, Ben és Jen a mai napig nagyon jó viszonyt ápol egymással, rendszeresen szerveznek közös programokat három gyermekükkel, így nem is meglepő, hogy Affleck dacára annak, hogy már nem házasok, megható sorokkal köszöntötte gyermekei anyját.

Nagyon boldog vagyok, hogy veled osztozhatok a gyermekeinken. Mi vagyunk a legszerencsésebb szülők a világon. Köszönök neked mindent. Boldog anyák napját!

Chris Hemsworth és Elsa Pataky

A Thor-filmek ausztrál sztárja, több mint tíz éve él boldog házasságban a magyar felmenőkkel rendelkező feleségével, akitől három gyermeke született. Chris, bár filmes munkái miatt roppant elfoglalt, a családjára midig szán időt. A színész anyák napja alkalmából szívhez szóló poszttal köszöntötte kedvesét, édesanyját és minden nőt a világon.

Boldog anyák napját minden csodálatos, keményen dolgozó édesanyjának és nőnek!

Jennifer Lopez

Anyának lenni a legnagyobb öröm. Én ma az anyukámra gondolok és minden nőre a világon. Ez a te napod és remélem, hogy szeretet, hála és elismerés vesz körül!