Eva Mendes egy napot sem öregedett: 20 évvel ezelőtti fotója, mintha csak ma készült volna

 

A színésznő bár korát meghazudtoló formában van és gyönyörűbb, mint valaha, fiatalon ő sem volt kibékülve saját tükörképével.

A randiguru sztárja a napokban egy régi, visszaemlékezős képet tett közzé a közösségi médiában, ami még 2003-ban készült a Volt egyszer egy Mexikó forgatásán. A fotó kapcsán árulta el a színésznő, hogy akkoriban, a húszas évei közepén egyáltalán nem úgy gondolt az arcára, hogy milyen szép, sokkal inkább a furcsa jelző ütött szöget a fejében.

A 47 éves sztár bevallotta, hogy sokszor feszélyezte a markáns arccsontja, amit ő kifejezetten visszataszítónak talált karrierje kezdetén, ezért évekig önbizalomhiánnyal küzdött. Ma már sokkal inkább vágyakozva gondol vissza azokra az időkre, hiszen felnőtt fejjel belátta, hogy akkori bizonytalansága alaptalan volt és sajnálja, hogy nem értékelte önmagát eléggé fiatalon – írja a JustJared.

Egyszer csak szembe jött velem ez a kép tizennyolc évvel ezelőttről. Emlékszem, amikor megláttam ezt a fotót csak az járt a fejemben, mennyire furcsán nézek ki. Állandóan csak a hibákat véltem felfedezni magamon, tudod, ahogy ez a huszonéves lányok felénél szokott lenni. Most, két évtizeddel később látva ezt a képet, azt kívánom bár még mindig az a furcsa arcom lenne az erős arccsontozatommal.

Eva egy jó tanácsot is megosztott követőivel, miszerint ha utálsz magadról egy fotót, várj húsz évet, utána már imádni fogod.