A legromantikusabb hollywoodi egymásra találások

 

Filmbe illő találkozások, romantikus randevúk és boldog házasság. Mese lenne az egész? Az alábbi hírességek bebizonyították, hogy bár életük nem mindennapi, sőt sokszor rögösebb, mint másoké, mégis megtudták találni a szerelmet Hollywood minden nehézségének és buktatójának ellenére.

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

Chris kilenc évig volt férje, a színésznő Anna Farisnek, de kapcsolatuk az idő múlásával kifulladt, így közösen a válás mellett döntöttek. A galaxis őrzői sztárja azonban nem sokkal később összeismerkedett Arnold Schwarzenegger lányával, méghozzá egy templomban. "Számos közös ismerős, rendezvények és én mégis egy templomban találtam rá Katherie-re" – mesélte a színész egy interjúban. Ama vasárnapi istentiszteletnek köszönhetően, a páros 2019-ben összeházasodott és egy évvel később megszületett első közös gyermekük, Lyla.

Orlando Bloom és Katy Perry

Az énekesnő már többször viccelődött azzal, mekkora szerepet játszik az életében az In-N-Out nevű gyorsétterem. Egy 2019-es interjújában elárulta, hogy bár régóta ismerik egymást Orlandóval, kapcsolatuk ott vette kezdetét, amikor a Golden Globe-díjátadó után beült bekapni pár falatot. "Egy idegen odanyúlt és elvett előlem egy falatot. Én meg erre: Várj! Ez meg mi...ó te jóképű vagy. Rendben vedd, csak el! A többi már történelem" – mesélte az énekesnő, aki tavaly nyáron adott életet Bloommal közös első gyermekének, Daisy Dove Bloomnak.

Hugh Jackman és Deborah Furness

Több mint két évtizednyi házasság után, a Farkas sztárja mind a mai napig emlékszik arra, amikor megismerte Deb-et. A 20-as évei elején járó Hugh első színészi szerepére készült az ausztrál Correlli című sorozatban, amiben szintén játszott a nála 13 évvel idősebb Furness is. "Deb nagy sztár volt. A forgatásra menet felvettek autóval és ő ott ült az első ülésen. Kicsatolta magát, megfordult, levette a napszemüvegét és kinyújtotta a karját, hogy bemutatkozzon és én csak arra tudtam gondolni, mennyire tetszik ez a lány."

Reese Whiterspoon és Jim Toth

A színésznő és magyar származású kedvese 2010-ben találkozott először egy partin. Reese korábban egy interjúban mesélte el, hogy az első benyomása Jimről az volt, hogy milyen kedves és lovagias, bár akkor még nem sejtette, hogy egy évvel később oltár elé áll majd a férfival. "Egy bulin voltam, amikor egy nagyon részeg srác nekem ütközött. Bocsánatot sem kért, szóval elég goromba volt. Aztán egyszer csak megjelent a barátja, aki támogatni kezdte és elnézést kért a nevében is. Ez a barát volt Jim, akiről rögtön azt gondoltam, hogy nagyon jó ember lehet." A pár idén ünnepelte a tizedik házassági évfordulóját és a színésznő két, korábbi
házasságából való gyermekét, valamit egy közös csemetéjüket nevelik Los Angeles-i otthonukban.