Megrázó hírek: Robert Downey Jr. élete egyik legfontosabb személyét gyászolja

 

A Vasember sztárja egy közeli jó barátját veszítette el autóbalesetben.

A színész Instagramon osztotta meg a tragikus hírt, miszerint személyi asszisztense, aki tizennyolc éven át támogatta őt, egy végzetes karambolban életét vesztette. A hollywoodi filmcsillag és néhai munkatársa, Jimmy Rich nem csupán barátok voltak, hanem elválaszthatatlan testvérek, akiket a múlt kovácsolt össze.

Robert köztudottan lejtőre került a kétezres évek elején alkohol és drog problémái miatt és Jimmy volt az egyik, aki kirángatta őt a szakadékból. Rich 2003 óta dolgozott a színésszel, és élete minden jó és rossz pillanatában jelen volt – írja a Deadline.

A testvérem volt, a jobb kezem, a gyermekeink bácsikája. Mindenki szerette őt, akinek volt szerencséje megismerni az ő különleges személyiségét. Részvétem a rokonaiknak, a barátainak, a kollégáinak és az összes rajongónak, akik úgy ismerték őt, mint a férfi, aki jelen volt a felépülésem minden pillanatában, az életemben és támogatott a karrieremben.

Jimmy halála a Marvel egész stábját megrázta, akik Robert miatt, szintén ismerték őt, hiszen minden forgatáson ott volt a színész mellett. Többek között Chris Pratt, Gwyneth Paltrow, Mark Ruffalo, Chris Evans és Jeremy Renner is részvétüket fejezték ki a családnak és a barátoknak, hiszen Rich elvesztése, szörnyű tragédia mindazoknak, akik egy kicsit is ismerték őt.