Köszöntéscunami a királyi családtól: kétéves lett Meghan és Harry kisfia

 

Nézeteltérések ide vagy oda, a születésnapi üzenet Archie-nak is kijár.


 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge) által megosztott bejegyzés

Nagy nap a mai a sussexi pár gyermekének, Archie ugyanis betöltötte második életévét, amiről a királyi család sem felejtett el megemlékezni. Tündéri fotókkal köszöntötték Harry és Meghan kisfiát. Vilmosék, Károlyék és a királynő is írt pár kedves sort a szülinapos gyermeknek – írja a BBC.

Nagyon boldog születésnapot kívánunk a kétéves Archie Mountbatten-Windsornak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

A kommentelők azonban azonnal észrevették, hogy egyik családtagnak sincs friss fotója Harry és Meghan gyermekéről. Vilmos és Katalin lánya, Sarolta is a minap töltötte hatodik életévét, és bár szülei nyomós okkal nem tettek ki róla képet, a The Royal Family Instagram-oldalán megcsodálhattuk, mennyit nőtt a hercegnő az utóbbi években. Ellenben Archie-ról a mai napig csak sebtében elkapott lesifotókat látni, hivatalos képet egyet sem. A rajongók ebből vélik azt következtetni, hogy bár Fülöp herceg temetése miatt egy pillanatra véget vetettek a mosolyszünetnek, Harry és Meghan továbbra sem kívánnak közösködni a családdal, de még fotót sem küldenek kisfiukról.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés

Történt egy s más az elmúlt évben az uralkodóház körül. A sussexi pár hivatalos feladatait hátrahagyva, összepakolt és az Egyesült Államokba költözött, hogy ott neveljék fel Archie-t. Már ez is épp elég feszültséget teremtett a családon belül, de Harry és Meghan még egy lapáttal rátett, amikor tabuk nélküli interjút adtak Oprah Winfrey-nek. A beszélgetésük alatt számos váddal illette a hercegi pár a koronát, később az is kiderült, hogy jó pár állításuk nem fedi a valóságot, így nem csoda, hogy a családdal való kapcsolatuk még jobban elmérgesedett.