×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

András herceg menyasszonyának adta ki magát, simán beengedték a királynő otthonába

 

Béna a biztonsági rendszer? Az elmúlt hónapban kétszer is illetéktelenek törtek be a windsori kastély területére.

Alig két nappal a királynő néhai férje, Fülöp temetése után, egy nő jelent meg a birtokon, azt állítva, hogy ő a brit uralkodó fiának, Andrásnak a jegyese és ebédre jött a herceghez. A biztonságiak meg is ették a hölgy szavait, olyannyira, hogy állítólag még a taxiját is kifizették. Végül több órányi bolyongás után, egy alkalmazott csípte nyakon a betolakodó asszonyt és értesítette az őrszemeket, akik a hatósághoz fordultak az ügyben.

A yorki herceg pár éve keveredett Jeffrey Epstein mellett pedofilbotrányba és bár állítása szerint, semmi nem tudott az üzletember illegális tevékenykedéseiről, a palota javaslatára visszavonult hivatalos teendőitől. Azóta a windsori birtokon, nem messze a királynő rezidenciájától él volt felségével, Sára yorki hercegnével.

A Mirror információ szerint, azonban nem ez volt az egyedüli eset az elmúlt hetekben. Április 25-én egy 31 éves férfi és 29 éves barátnője követtek el birtokháborítást, de nem messze attól a helytől, ahol II. Erzsébet mindennapos kutyasétáltatására indul, a biztonságiak lekapcsolták a kerítésen átmászó párt, bár jóllehet órákon át barangoltak, míg észrevették őket. A legutóbbi eset után, az őrök állítólag fokozott készültségben álltak, de láthatóan ez sem volt elég, hogy megakadályozzák a további betöréseket.