×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Jennifer Lopez visszatalált korábbi vőlegényéhez? Újra találkozgatnak Ben Affleckkel

 

Jelenleg mindkét sztár a szinglik táborát erősíti és az Alex Rodriguezzel való szakítása után, J.Lo egyre többször invitálja meg otthonába régi szerelmét.

A kétezres évek álompárjaként emlegették Lopezt és Afflecket, de szerelmük nem sokkal az eljegyzés után, kátyúba futott és végül mindketten más ember karjaiban találták meg a boldogságot. Bár közös történetük úgy tűnt, 2004-ben véget ért, most tizenhét évvel később, mégis arról írnak a lapok, hogy az egykori gerlék, ismét egymásra találtak, amiben közrejátszhatott az is, hogy nemrég ért véget mindkettejüknek egy komoly kapcsolata – írja a PageSix.

Jen és a profi baseballjátékos A-Rod között, akkor romlott meg a viszony, amikor hírek kaptak szárnyra a férfi állítólagos hűtlenkedéséről. Az elején úgy tűnt az énekesnő kész megbocsátani párja félrelépését, de végül mégis inkább a szakítás mellett döntött. Affleck 2018-ban vált el Jennifer Garnertől, majd Ana de Armas mellett újra rátalált a szerelem, ami azonban néhány hónapja szintúgy kifulladt.

Mivel az énekesnő és korábbi színész kedvese szintén egyedülálló, nem csoda, hogy azonnal összeboronálták őket, amint kiderült, hogy Ben rendszeres látogatója Jennifer kaliforniai otthonának. Egy bennfentes szerint, Affleck többször is megjelent a popcsillag házánál, majd pár óra múlva távozni szokott.

Míg a rajongók tűkön ülve várják, hogy valóban egymásra talált-e újra a két híresség, addig Jen egyik közeli barátja állítja, hogy az énekesnő és a színész, hosszú évek óta ápol jó barátságot egymással, ezért semmi különös nincs abban, hogy ismét találkozgatni kezdtek. Ezt bizonyítja az is, hogy Lopez és Affleck mindig elismerően nyilatkoztak egymásról és kapcsolatukról a médiának, így elképzelhető, hogy valóban csak kedves baráti gesztus a színész részéről, hogy támogatja Jent az A-Roddal való szakítása után.