Előnytelen vagy bombázó? Billie Eilish új frizuráját Dolly Parton is megirigyelné

 

A szemtelenül fiatal énekesnő tizenkilenc éves kora ellenére, mintha négy évtizedet öregedett volna legújabb fotóján.

Korunk egyik legnépszerűbb dalos pacsirtája alter és különc stílusával, na meg persze hangi adottságaival nemcsak a tinédzsergenerációt, hanem a jóval idősebb korosztályokat is magával ragadta.


Billie soha nem akarta, hogy bárki a külseje alapján ítélje meg, ezért rendszeresen bő ruhák alá rejtette testét és inkább a haját választotta, mint kifejező eszközét. Az énekesnő fürtjeit az utóbbi években főként feketére mázolva láthattuk, neon zöldre festett hajtővel, éppen ezért sokkolta olyan nagyon a rajongókat, amikor Eilish alig pár hete egy sokkal természetesebb árnyalatot választott, a szőkét, ami egyébként az eredeti hajszíne az énekesnőnek – írja az Elle.

Az új külső vegyes visszajelzéseket produkált, de úgy tűnik, Billie kitart a tejföl szőke üstöke mellett, sőt, a minap igazán rertó stílusra lőtték be a frizuráját a fodrászok, ami láttán valóban elgondolkodunk, hogy Eilisht vagy a hetvenötéves Dolly Partont látjuk-e a fotón?

A kérdés valóban felmerül: előnytelen vagy bombázó? Akár egyik, akár másik, egy dolog biztos: Billie a posztban elárulta, hogy érkezik valami. Talán egy új lemez vagy egy egész album? Minden bizonnyal hamarosan kiderül és vele együtt az is, miért kapott ennyire retró külsőt a tizenkilenc éves énekes.