Folytatják a Downton Abbey-t, méghozzá az eredeti szereplőkkel

 

A stábhoz négy új színész is csatlakozik.

Az öt évadot megélt népszerű kosztümös drámasorozat 2015-ben ért véget, de a készítők tudták, hogy szükség lesz még valamire, hogy a rajongók szomját csillapítsák. Arról nem is beszélve, hogy volt még történet, amit el lehetett mesélni, így született meg az első Downton Abbey mozi két évvel ezelőtt. A filmszínházból távozók elégedetten, Crawley-kal teli hassal álltak fel a székeikből, nem sejtve, hogy ebből még folytatás is lehet.


A hír viszont megérkezett, méghozzá elég hivatalos forrásból. A Downton Abbey minden létező közösségi média platformon világgá kürtölte: érkezik a második rész!

Sok információ nem derült ki még a folytatásról, de az már biztos, hogy a teljesen eredeti stábbal tér vissza a készülő alkotás, valamint kiegészülnek Dominic West, Hugh Dancy, Laura Haddock és Nathalie Baye személyével is – írja a JustJared.

Persze mindenkit csak egy kérdés foglalkoztat: mikor láthatjuk? A készítők még ezzel is megörvendeztetik a rajongókat, ugyanis már idén karácsonykor vászonra kerül a Crawley-család története, így nincs kifogás, az ünnepekre már muszáj lesz kinyitni a mozikat.