×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Felismered anyut? Scarlett Johansson megmutatta egy régi filmjét a lányának

 

A Fekete Özvegy színésznője és hatéves gyermeke a Reszkessetek betörőkkel nosztalgiázott.

Scarlett imádja Rose Dorothy-val tölteni a szabadidejét. Mindig kitalálnak valami közös programot, legutóbb például hatalmas kilencvenes évek mozimaratont tartottak, köztük a Reszkessetek, betörőkkel, aminek a harmadik részében játszott az akkor tizenegyéves Johansson is.

A színésznő egy interjúban árulta el, hogy alig várta, hogy megnézzék Rose-zal a filmet, de nagy csalódottságára kislánya egyáltalán nem ismerte meg őt a képernyőn – írja a JustJared.

Mostanában nagyon beleástuk magunkat a régi filmekbe és gondoltam itt az ideje elővenni a Reszkessetek, betörők!-et is. A legizgalmasabb persze a harmadik rész volt, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy megismer-e. Természetesen a válasz: nem. Így végül a gyerekkori énemre mutattam és megkérdeztem tőle, hogy tudja-e ki ő? Rose pedig félénken visszakérdezett, hogy te?

– mesélte nevetve Scarlett.

A színésznőnek amellett, hogy szereti megmutatni kislányának a régi filmjeit, a gyereknevelésről is határozott elképzelése van. A legtöbb szülő igyekszik megszerettetni csemetéivel a zöldségeket, gyümölcsöket, de Johansson ezt a döntést inkább rábízza Rose-ra.

Nem akarom ráerőltetni, hiszen mindenkinek más az ízlése. Ha nem szereti a sárgarépát, akkor nem kell megennie.