A legrosszabb randi: egy gyilkossal találkozgatott a népszerű színésznő

 

Patricia Arquette randipartnerét 31 év börtönre ítélték.

A médium című sorozat sztárja átélte minden nő egyik nagy rémálmát, amikor randevúra ment egy ismeretlen férfival. A történtekre akkor derült fény, amikor az Oscar-díjas színésznő Twitteren egy rádióműsor bejegyzésére reagálva megosztotta legszörnyűbb randiélményét a napokban – írja a JustJared.

Második találkozás. Profi gördeszkás. Igazán helyes volt. Egy barátom barátja volt. Elmentem vele randira, de teljesen kiborított, ahogy megcsókolt. Agresszív volt és úgy éreztem tele van gyűlölettel. Végül kamu számot adtam meg neki. Évekkel később, megölte a barátnőjét.

Patricia a végére hozzátette, hogy ha akkor nem hallgat az ösztöneire és mond nemet, akár ő is végezhette volna úgy, ahogy az a lány.

Mark Rogowski 1991-ben elrabolta, megerőszakolta és meggyilkolta az akkor 22 éves Jessica Bergstent. A férfi először megpróbált megszabadulni a holttesttől egy sivatagban, de arra később táborozók találtak rá. Mark végül feladta magát a rendőrségen és bűnösnek vallotta magát, ezért a bíróság harmincegy év börtönre ítélte. A most 54 éves Rogowski már többször kérvényezte feltételes szabadlábra helyezését, de mindannyiszor elutasították.