Diana hercegné inspirálta a Wonder Woman színésznőjét

 

Gal Gadot és a DC film rendezője, Patty Jenkins, számos hasonlóságot fedezett fel a szuperhős és az 1997-ben tragikusan elhunyt walesi hercegné személyisége között.

Az izraeli származású színésznő 2017 óta formálja meg Diana Prince, azaz Wonder Woman karakterét, de nem csak névbeli egyezést lehet észrevenni a Csodanő polgári és a királyi család egykori tagjának neve között. Gadot nemrég a Vanity Fair-nek mesélte el, hogy filmbeli játékát a walesi hercegné ihlette meg – írja a PageSix.


"Emlékszem, egy dokumentumfilmet néztem Dianáról és volt benne egy rész, amikor arról meséltek, milyen együttérző volt másokkal, törődött az emberekkel és abban a pillanatban beugrott. Ilyennek kell lennie Woner Woman-nek is. Itt van ez az istennő, aki mondhatni tökéletes, de én megakartam mutatni az ő szívét, az odaadását és sebezhetőségét is. Ezt az inspirációt pedig a hercegnének köszönhetem."

Gal a filmvásznon kívül jelenleg harmadik babáját várja. A gólyahírt egy tüneményes fotóval tudatta férje, Yaron Varsano és két gyermekük, Alma és Maya társaságában.