×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

David Hasselhoff lánya a Playboy címlapján

 

Hayley az első a magazin történelmében, aki plus size alkatával helyet kapott a nyitó oldalon.

A Baywatch sztárjának gyönyörű 28 éves lánya is otthonosan mozog a reflektorfényben, hiszen sikeres manöken. Hayley amellett, hogy belekóstolt apja nyomdokain járva a színészkedésbe, befutott plus size modell, 14 évesen szerződött le a Ford Modelshez és azóta is a kifutókon és a fényképezőgépek előtt építi karrierjét.

Legutóbb az a hatalmas megtiszteltetés érte, hogy a német Playboy címlapján szerepelhetett, mint első plus size modell. A felkérést örömmel vállalta el, mert mint teltkarcsú lány, sokáig nem szerette a testét, de idővel rájött, hogy nem kell megfelelnie az aktuális testkép ideáloknak, mert ő úgy gyönyörű, ahogy van és erre szeretné felhívni minden nő figyelmét, aki önbizalom problémákkal küzd – írja a JustJared.

A társadalom által diktált szépségnormák ellenére, szeresd a tested. Csak remélni tudom, hogy a fotózás elér a célközönséghez és inspirálni tudom azokat a nőket, akik nem érzik jól magukat a saját bőrükben, mert van rajtuk néhány plusz kiló. Mindenki megérdemel egy olyan életet, amiben nem kell attól félnie, hogy megbélyegzik őt a testalkata miatt.