Jennifer Lopez mégis kiadta vőlegénye útját?

 

Lopez már nem hordja az Alex Rodrigueztől kapott gyémántját.

Néhány hete robbant a hír, miszerint Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez két év után felbontották eljegyzésüket, amit aztán a pár az USA Today-hez eljuttatott közös közleményben tagadott. Mint közölték, épp dolgoznak a kapcsolatukon, de szakításról egyelőre szó sincs.


Jen az elmúlt hónapokban a Dominikai Köztársaságban forgatta új filmjét, a Shotgun Weddinget, ami miatt sokat volt távol vőlegényétől. A-Rod azonban inkább odautazott, hogy együtt vészeljék át a nehéz időszakot, és néhány közös fotó után úgy tűnt, van még mit megmenteni.

A Vanity Fair most azonban arról cikkez, hogy az énekes-színésznő kiadhatta Alex útját, legfrissebb fotóin ugyanis már nem viseli méretes eljegyzési gyűrűjét.

Ez semmiképpen nem jó jel azok után, hogy Lopez az Instylenak adott interjújában sem említi vőlegényét, a fotózáson pedig szintén nem viselte a gyémántot. Ellenben exétől, Ben Afflektől olvasható a cikkben néhány kedves gondolat.

A korábbi Yankees-baseballjátékos először 2005-ben találkozott a 6 évvel idősebb J. Lóval, akivel 2017 óta alkot egy párt. Másodszorra viszont már meg volt köztük a szikra is, remélhetőleg ezt most vissza tudják hozni a paradicsomi környezetben, és nem a tényleges szakításukról szólnak majd a következő hetek.