Gólyahír: apa lett Macaulay Culkin

 

Megszületett a Reszkessetek, betörők! sztárja és kedvese, Brenda Song első gyermeke.

“Elmondhatatlanul boldogok vagyunk” – osztotta meg az újdonsült édesapa az Esquire magazinnal.


Mint kiderült, április 5-én Brenda egészséges kisfiúnak adott életet Los Angelesben. A kicsi 3118 grammal született és a Dakota nevet kapta. A Just Jared cikke szerint, ezzel tisztelegnek Culkin 2008-ban tragikus autóbalesetben elhunyt testvére előtt, akit szintén Dakotának hívtak.

Az egykori gyereksztár és Song 2017 óta alkotnak egy párt, egy közös film, a Changeland forgatásán ismerkedtek össze. Bár esküvőre még nem került sor, Macaulay már 2018-ban elárulta, hogy nagyon szeretnének kisbabát vállalni szerelmével.

A jelenleg 40 éves színész azon sztárok közé tartozik, akiket túl korán kebelezett be a hírnév. Feladta egész gyermekkorát a filmipar kedvéért, majd mikor Hollywood hátat fordított neki, elindult a lejtőn. A dohányzás, a kábítószerek és az alkohol hatására, látványos fizikai és mentális leépülésen esett át, a börtönt is többször megjárta, ellenben úgy tűnik, sikerült összekaparnia magát és újdonsült apa szerepe mellett, ismét pályafutására koncentrál. Legközelebb az Amerikai Horror Story következő évadában láthatjuk.