×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Félrement a botox - szörnyen elcsúfította magát a csinos influenszer

 

A hölgy utólag már bánja, hogy valaha is eszébe jutott feltöltetni az arcát.

@something.whitty

Things I’ve been using over the last week to improve my eyelid ptosis from Botox being injected in the wrong spot ##botched ##botox ##beautytips ##nuface

♬ Gold – Kiiara

Whitney Buha amerikai influenszer, @somethingwhitty nevű csatornáján szépségápolási tippeket oszt meg követőivel. Mostantól azonban nem csak azt kell átgondolnia, hogy milyen kezelést vesz igénybe külleme végett, hanem azt is, hogy mennyire tud hiteles maradni egy félresikerült beavatkozás után – írja a Toofab.

Történt ugyanis, hogy Whitney botoxkezelésre adta a fejét, és az eredmény láttán mi is azt tudjuk mondani, hogy a fejét adta érte oda.

Becsületére legyen mondva, hogy a mellékhatást be is mutatta csatornáján, így mindenki számára érzékelhető az a durva aszimmetria, amit a szemei elszenvedtek. Jobb szemhéja lefittyedt, míg a bal természetellenesen fennakadt. Persze, mi is tudjuk, hogy az emberi arc csak kivételes esetben szimmetrikus és szabályos, de ami Whitney-vel történt, az egyértelmű orvosi műhiba, és nem lesz jó hatással a klinika jó hírére.

Ez egyszerűen botrányos. Nem akartam megmutatni nektek, de annyian kértétek. Tudom, hogy sokatoknak volt már botoxkezelése, és ugyanúgy bennetek se merült volna fel, hogy ez lesz belőle, ahogyan bennem sem.