×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kiderült, mi okozta Tiger Woods súlyos autóbalesetét

 

A sportoló autója februárban sodródott le az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt.

Gyorshajtás okozta Tiger Woodsnak, a világ legismertebb golfozójának a súlyos autóbalesetét februárban.

A helyi hatóságok szerdán jelentették be, hogy a sztár a megengedett 45 mérföld per óra (72 km/h) helyett 84-87 mérföldes óránkénti sebességgel (135-140 km/h-s) haladt. Arra nem találtak bizonyítékot, hogy Woods bármilyen tudatmódosító szer befolyása alatt vezetett volna, s a vizsgálat szerint a nagy sebesség miatt a rossz úton elveszítette uralmát a jármű felett.

Rancho Palos Verdes, 2021. február 24.
Tiger Woods korábbi világelső golfozó összeroncsolódott autója, amellyel balesetet szenvedett a kaliforniai Rancho Palos Verdesben 2021. február 23-án. A 45 éves sportoló felborult járművével, amelyből a tűzoltók vágták ki, majd kórházba szállították.
MTI/EPA/Etienne Laurent

A 45 éves golfozó február 23-án szenvedett autóbalesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, több nyílt törése volt, több órán át operálták, ennek során a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Az akkori előrejelzések szerint hónapokba telhet, mire újra járni fog, és azóta sem tudni, mikor térhet vissza a versenyzéshez.