×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elhappolták a britek szépfiúját, Henry Cavill nem szingli többé

 

Úgy tűnik Superman megtalálta az ő Lois Lane-jét.

A Witcher sztárját és új rejtélyes barátnőjét London utcáin csípték el kéz a kézben kutyasétáltatás közben. A titokzatos hölgyről egyelőre nem sokat tudni, bár valószínű, hogy nem híresség az illető, hiszen arról már írtak volna a sajtóban. Egy dolog viszont biztos, kezd komolyodni a románc kettejük között, ugyanis most először mozdultak ki együtt, vagyis kapcsolatukat készek a nyilvánosság előtt is felvállalni, ami egy filmsztár esetében kifejezetten nagy szó – írja a JustJared.

Persze most milliók irigykedhetnek Cavill barátnőjére, akinek sikerült megfognia Hollywood egyik legsármosabb és legtehetségesebb színészét. Henry korábban Lucy Cork kaszkadőrrel járt együtt 2018-ig, előtte szóba hozták az Agymenők sztárjával, Kaley Cuocoval is. Egy négy évvel ezelőtti interjújában a színész bevallotta, hogy nehezen megy számára az ismerkedés, mióta híres lett, mert sokszor verbálisan bántalmazzák aktuális kedvesét a túlbuzgó rajongók és ennek nem örül.

A hírnév egyik árnyoldala, hogy rengeteg gyűlölködő támadás éri a páromat és engem is. Mindezek ellenére nagyon hízelgő, hogy ennyire törődnek velünk az emberek, de csak addig jó, amíg nem mennek túl egy határon. Ha bántják a szeretteimet, én is visszavonulok.