×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Botrány: tömegek akadtak ki Khloé Kardashian retusálatlan fotója miatt

 

Pedig nem azzal van a gond, ahogy fürdőruhában mutat.

Khloé Kardashian a Kiardashian nővérek közül mindig is a legmagasabbnak és legteltebbnek számított. Az utóbbi években azonban mindent megtett azért, hogy testvéreihez hasonlóan hozza a védjegyükké vált homokóra alakot. Khloé rengeteg képet posztol magáról Instagram oldalán, melyekről most kiderült, mennyiben mutatják a valóságot.

Történt ugyanis, hogy a reality sztár asszisztense véletlenül kitett főnökéről egy retusálatlan bikinis fotót(baloldali), amit aztán az egész család gőzerővel próbált eltüntetni az internetről. Mind tudjuk, hogy ez szélmalomharc. És hogy miért lett ez a hét botránya? Nem, nem azért, mert Khloé egyébként ne lenne olyan karcsú, amilyennek az ügyesen megkomponált képeken látszik, hanem mert a nem tökéletes megvilágításban, nem a 100 százalékos formáját hozza. Mit mond ez az átlag nőknek, azoknak, akik fel merik vállalni önmagukat több órányi utómunka nélkül is? Hogy nem vagyunk elég jók!

Ez szomorú, az pedig még inkább, hogy Khloé ennyi év kemény edzés és diéta után is szégyelli a testét, pedig nincs ezzel a fotóval semmi baj! A baj az, hogy mindenáron el akarja tüntetni. A felháborodott rajongók persze értetlenkednek, melyre Khloé egyébként a következő választ adta:

Egész életemben testképzavarral küzdöttem, és ha valaki kitesz rólad egy képet, ami nem éppen hízelgő - minden jogom megvan hozzá, hogy megkérjem, ne ossza meg, függetlenül attól, hogy ki vagyok.

– idézi a Just Jared.