×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Végtelen történet Csöppnyi császárnője 30 év után visszatér

 

A karaktert alakító Tami Sronach ismét forgat.

A mai fiatalok talán már nem is ismerik, pedig a 80-as évek egyik legnépszerűbb mesefilmje volt a Végtelen történet, melyet Michael Ende azonos című regénye ihletett.

A történet szerint Fantáziaország császárnője megbetegszik, és a "Semmi" nevű erő el akarja pusztítani Fantáziaországot. Az ő segítségére siet Bastian és Atreju, hogy megakadályozzák a teljes pusztulást. A filmben a Csöppnyi császárnőt Tami Stronach alakította, aki 30 évre teljesen félretette a színészkedést.

A színésznő hamar rájött, hogy komoly buktatói vannak a gyerekkori hírnévnek.

Nem akartam mindenáron sztár lenni, Én színészkedni akartam! Ez két különböző dolog.

- nyilatkozta a színésznő a People magazinnak, akit hamarosan ismét a szélesvásznon láthatunk.

Taminak igen rossz emlékei vannak ugyanis a Végtelen történetet követő időszakból. Az egykori gyereksztár 12 évesen Németországba költözött három hónapra a szüleivel, hiszen a filmet ott forgatták. Miután a munka véget ért, a család visszautazott Amerikába, azonban arra a fajta rajongásra, ami a premiert követte, nem számoltak a szülők. Felnőtt férfiak leselkedtek Tamiék házánál, hogy megpillanthassák a kislányt, sőt többen napokig ott kempingeltek. Senki nem akarta, hogy Tamiból egy Lolita tipusú gyereksztár legyen, így álmát, hogy színésznő legyen, félretette.

Most azonban ismét lehetőséget kapott a Man & Witch című mesefilmben, amit férjével, Greg Steinbrunerrel együtt forgat. Az alkotásban olyan sztárok is feltűnnek majd, mind Christopher Lloyd, Sean Astin és Rhea Perlman.