×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Oscar-díjas rendezővel készül Harry és Meghan első sorozata

 

A Heart of Invictus című sorozat egy csoport egykori katonát és katonanőt követ az Invictus Games hágai versenyére.

A maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák megsegítését célzó nagyszabású éves nemzetközi sportrendezvényről, az Invictus Gamesről forgatja első közös sorozatát a Netflix és Harry herceg, valamint amerikai felesége, Meghan produkciós cége, az Archewell Productions – jelentette be kedden a streamingszolgáltató.

A Heart of Invictus című sorozat egy csoport egykori katonát és katonanőt követ az Invictus Games hágai versenyére. A hollandiai versenyt tavaly rendezték volna meg, de 2022-re halasztották a koronavírus-világjárvány miatt. A sorozatot Orlando von Einsiedel rendezi, producere Joanna Natasegara lesz, aki The White Helmets című dokumentumfilmjéért Oscar-díjat kapott.

A sportrendezvényt 2014-ban Harry herceg hívta életre, hogy a sporton keresztül segítse maradandó sérüléseket szenvedett brit és nemzetközösségi katonák rehabilitációját.

A sorozat ablakot nyit ezeknek a versenyzőknek a felemelő történetére a jövő évi hollandiai versenyhez vezető úton - írta közleményében Harry herceg.

Az Egyesült Államokba költözött hercegi pár produkciós cége szeptemberben kötött többéves szerződést a Netflix-szel különböző típusú műsorok, dokumentumfilmek, -sorozatok, játékfilmek és gyermekprogramok - készítésére.