×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ben Affleck le sem tagadhatná, hogy odáig van Jennifer Lopezért

 

A színész egy friss interjúban áradozott exmenyasszonyáról.

Jennifer Lopez szerelmi élete sosem alakult olyan jól, mint a mai napig is felfelé ívelő karrierje, elég ha csak mostani bizonytalan kapcsolatára gondolunk Alex Rodriguezzel.

Lopez életének sok, a mostanihoz hasonló mélypontja volt, egyik ilyen a Ben Affleckkel való szakítása. A sármos színésszel a Gengszter románc című romantikus vígjáték forgatásán ismerkedtek meg 2002-ben. A sarkukban loholó bulvársajtó rájuk ragasztotta a Bennifer becenevet, és amikor tizennyolc hónap múlva útjaik elváltak, többet cikkeztek róluk, mint Lopez This is Me... Then című új albumáról.

A felbontott eljegyzésük ellenére azonban mindketten csak csupa jót nyilatkoztak az elmúlt években egymásról, így tett most Ben legfrissebb InStyle-nak adott interjújában is:

Teljesen megdöbbentett, milyen munkamorállal képes végezni a dolgát, milyen komolysággal teszi mindezt nap, mint nap. A mai napig is ő a legkeményebben dolgozó ebben az iparágban. Óriási tehetség, és megdolgozott a sikeréért. Öröm számomra, hogy ez a mai napig is kitart, és elismerik őt.

- nyilatkozta Affleck, akinek magánélete szintén rögös utat járt be. A színész Jennifer Garnertől 2018-ban vált el, majd Ana de Armas mellett újra rátalált a szerelem, ami azonban néhány hónapja szintúgy kifulladt.