×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Chrissy Teigen végleg hátat fordít a nők legnagyobb mumusának, a fogyókúrának

 

Az egykori modell köszöni szépen, de többet nem kér a különféle diétákból.

A kétgyermekes édesanya eljutott életének azon szakaszába, ahol már nem érdekli mit és mikor eszik, ahogy az sem, sportolt-e eleget egy nap. Chrissy a People Magazinnak árulta el, hogy túl sok időt töltött már kalóriaszámolgatással és jelenleg csak azok a dolgok foglalkoztatják, amik őszintén boldoggá teszik.

Fogyókúrák és diéták sorával tartottam magam formában, de ezeket most mind kihajítom az ablakon és a fontos dolgokra koncentrálok, mint a gyermekeimre. Egy ponton ráébredtem, hogy semmi nem okoz nagyobb örömet számomra, mint a földön ülve játszani velük, kirándulni, elmenni a parkba vagy csak bepattanni az autóba és kocsikázni kicsit.

Teigen 2006-ban találkozott párjával, az énekes John Legenddel egy klipforgatáson, majd évekkel később, 2013-ban összekötötték életüket. Két gyermekük született, Luna négy, Miles pedig két éves. A család tavaly augusztusban jelentette be, hogy úton a harmadik csemetéjük, de nem várt komplikációk miatt Chrissy októberben elvetélt, nem sokkal később pedig közölték, hogy az egykori modellnek nem lehet több gyereke. Az édesanya azóta minden erejével azon van, hogy helyreállítsa lelki egészségét. Rendszeresen meditál, jógázik és minden szabadidejét a családjával tölti.