×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Benedict Cumberbatch attól tart, ő fertőzte meg Amerikát a koronavírussal

 

A színész szerint Dél-Afrikából hurcolhatta be a vírust az Államokba.

Benedict Cumberbatch angol színész a Bosszúállók: Végtelen háború (Avengers: Infinity War) című filmjének bemutatóján Los Angelesben 2018. április 23-án (MTI/EPA/Jimmy Morrison)

Nagy kihívás lenne visszakeresni, ki vitte be valójában az Amerikai Egyesült Államokba a koronavírust, a Sherlock és a Doctor Strange sztárja azonban attól tart, ő lehetett a nulladik beteg.

A 44 éves színész az Entertainment Weeklynek adott interjút új filmje, a The Mauritanian kapcsán, amikor is megosztotta félelmét az üggyel kapcsolatosan.

Hihetetlenül beteg voltam, amikor ez az egész COVID-dolog kirobbant a múlt év elején. Rögtön arra gondoltam, hogy én voltam a nulladik beteg. Tényleg nagyon rosszul voltam, tüdőgyulladásom lett.

A színész a The Mauritaniant Fokvárosban forgatta, s bár szörnyen beteg volt, és a felvételek között gyakran hányt, a munka nem állt le. Benedict ma már biztos benne, hogy akkor a koronavírust kapta el, amit aztán hazautazásával bevihetett az országba.

Az Amerikai Egyesült Államokban többször is próbálták visszakeresni, ki lehetett az első fertőzött, de nevet eddig nem hoztak nyilvánosságra.