Egy napig mindenki azt hitte, hogy Gigi Hadid férjhez ment

 

Egy rosszul elejtett szó, és már meg is indult a lavina.

A 25 éves szupermodell, Gigi Hadid februárban a Vogue magazin interjújában mesélt első gyermeke születéséről. Akkor megtudtuk, hogy otthon szülte meg kislányát, Khait, egy bába segítségével, szeretteivel körülvéve, ugyanis a járványhelyzet miatt, a kórházban nem lehetett volna mellette párja, a One Direction korábbi énekese Zayn Malik.


Most pedig attól hangos a bulvársajtó, hogy a fiatal anyuka és párja titkokban összeházasodott, holott eddig lánykérésről sem volt még szó. Mint kiderült, a hír kacsa!

Ingrid Michaelson énekesnő, aki a "Begin again" című dalát Zaynnal együtt készítette, véletlenül házasnak nevezte kollégáját a Patreon podcast során.

Ezután futótűzként kezdett el terjedni a Twitteren a "Zayn házas" hashtag, így az énekesnő jobbnak látta, ha maga tisztázza a félreértést - írja a Just Jared.

Az mondtam, hogy Zayn házas, pedig nem az! Gigi és Zayn sajnálom, ha ez az egész most bosszant titeket, nem ez volt a szándékom. És a rajongóktól is elnézést kérek, nem akartam senkit felhergelni.

– írta közösségi oldalán Ingrid.