Tényleg kibékült Ben Affleck és Ana de Armas?

 

A színésznő látszólag közösségi oldalán reagált a pletykára.

Még január közepén érkezett a hír, miszerint telefonon egy év együtt töltött idő után szakított a 48 éves Ben Affleck és 16 évvel fiatalabb most már exbarátnője, Ana de Armas.


Az elmúlt napokban több amerikai lap cikkezett arról, hogy a páros kibékülhetett, mivel a színésznő ismét viseli azt a félbetört szív medálos nyakláncot, melyet Bennel való kapcsolata alatt is hordott. A Just Jared szerint Afflecknek is volt egy ilyen ékszere, így hát logikus volt a következtetés.

Azonban feltételezhetően korai volt az öröm, Ana ugyanis közösségi oldalán látszólag a sajtónak üzent egy olyan fotóval, melyen a "nem, a nemigen, és a nem gondolom" szavak voltak olvashatóak.

A páros a Mélyvíz forgatásán habarodott egymásba, viszonyukat egy percig sem titkolták és bár románcuk szinte felhőtlennek tűnt, állítólag mindketten ráébredtek, hogy mást várnak a jövőtől.

"Máshol tartanak az életben és mást is akarnak a továbbiakban. Szeretik és tisztelik egymást, de tudják, hogy számukra nincs közös jövő, ezért véget vetettek kapcsolatuknak" – mesélte a People magazinnak egy bennfentes még januárban.