Forró csókváltás közepette csípték el Lady Gagát és Adam Drivert

 

A két híresség Olaszországban romantikázik.

Javában forgatják Rómában a House of Gucci című produkciót, ami a Gucci divatház fejének, Maurizio Gucci meggyilkolásának történetét fogja elmesélni. A főszerepekben láthatjuk majd a 34 éves Oscar-díjas színész-énekesnőt Lady Gagát és a Star Wars új trilógiájának egyik főgonoszát, Adam Drivert.


A friss fotókból pedig úgy látszik, már a csókjeleneten is túl vannak és ha eddig kétségek gyötörtek volna, hogy vajon működik-e majd a kémia a két sztár között, a képek minden bizonytalanságot eloszlattak, hiszen fantasztikusan mutatnak együtt, szinte szikrázik a levegő körülöttük – írja a JustJared.

A Ridley Scott rendezésében november 24-én mozikba kerülő életrajzi alkotás a divatmágnás tragikus meggyilkolását veszi górcső alá. Guccit 1995-ben az irodája előtt egy bérgyilkos lőtte le felesége, Patrizia Reggiani utasítására. A nőt 29 év börtönbüntetésre ítélték, amiből végül csak 16 évet kellett leülnie.

Gaga és Driver mellett olyan színészek tűnnek még fel az alkotásban, mint Al Pacino, Jeremy Irons vagy Jared Leto, aki a szerep kedvéért szinte teljesen felismerhetetlen külsőt kapott.