×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kimondani is nehéz: ekkora a vagyona Kanye Westnek

 

A Forbes tavaly jócskán alábecsülte a 43 éves rapper felhalmozott milliárdjait.

Ha bárki aggódott volna, hogy a Kim Kardashiantól való válás után West legatyásodna, megnyugtatunk mindenkit, ez szóba se jöhet, a híresség ugyanis 6,6 milliárd dollár boldog tulajdonosa. Ez magyar viszonylatban átszámítva nagyjából kétbillió-harminchatmilliárd-százharminchárommillió forint.

A dolog abból a szempontból érdekes, hogy a Forbes tavaly áprilisi jelentése alapján a botrányairól elhíresült sztárnak "mindössze" 1,3 milliárd dollár csücsül a számláján, de úgy tűnik, elfelejtették hozzászámolni West egyéb forrásokból származó jövedelmét, például a rapper Yeezy nevű divatmárkáját a napokban 3,2–4,7 milliárd dollárra becsülték – írja a People.

Ehhez jönnek még Kanye 122 millió dollár értékű befektetései, 110 millió a zenei karrierjéből, 1,7 milliárd dollár a különböző jogdíjakból, ebbe beleértve a Kardashianek SKIMS nevű márkáját is, valamint további egy milliárdot jósolnak a hírességnek a Gappel kötött együttműködéséből, ami várhatóan nyáron kerül majd a boltok polcaira.

Noha a pénz miatt élete végéig nem fog fájni a feje, ellenben a Kim Kardashiantól való válás miatt annál inkább. Az egykori sztárpár 2012-ben kezdett randevúzni egymással, majd két évvel később oltár elé álltak. Házasságukból négy gyermekük született, North West, Chicago West, Psalm West és Saint West.