Úgy tűnik, Kim Kardashian kaszál nagyobbat a válással

 

A házassági szerződés miatt nem várható évekig tartó vita a vagyont illetően.

Kim Kardashiannál betelt a pohár, néhány hónapja kiadta férje, Kanye West útját, a rappernek pedig esélye sincs visszatalálni exe szívéhez, aki a házassági tanácsadást is lefújta, sőt, a valóságshow-sztár a válóperek nagyágyúját, a válni akaró sztárok kedvencét, Laura Wasser ügyvédet bízta meg, hogy képviselje a bíróságon az érdekeit.


A hivatalosan beadott válási papírok szerint, gyerekeiket közösen nevelnék tovább, azonban a vagyont érintő kérdésekről eddig nem ismertük egyik fél álláspontját sem. A TMZ azonban most meg tudta, hogy a pár közös villájában, a Californiai Hidden Hillsen Kim marad a gyerekekkel, hiszen a legfontosabb, hogy csemetéik számára biztosítani tudják a stabilitást.

Ez azért is érdekes részlet, mert Kanye West éveket szánt rá, hogy megtervezze a ház belső tereit. Hogy a rapper pontosan hova költözik majd, azt nem tudni, de van egy háza Wyomingban, ahol eddig is sok időt töltött.

A pár összvagyona 2,1 milliárd dollár a Forbes szerint, melyet nem lesz nehéz szétosztani, esküvőjük előtt ugyanis házassági szerződést kötöttek, kapcsolatuk alatt életre hívott cégeiket pedig nem közösen tulajdonolják, ami a fejlemények fényében jó döntésnek bizonyult.

A pár 2012-ben kezdett randevúzni egymással, majd két évvel később oltár elé álltak. Házasságukból négy gyermekük született, North West, Chicago West, Psalm West és Saint West.