×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Csúnyán beszóltak a Bridgerton sztárjának testsúlyára

 

A színésznő nem hagyta szó nélkül a megjegyzést.

A Netflix népszerű 1800-as években játszódó kosztümös drámasorozata elsöprő sikert aratott világszerte, így nem meglepő, hogy nem sokkal a tavaly decemberi premier után, a streamingszolgáltató rögtön berendelte a második évadot is a szériából.

Azonban hiába egy ünnepelt sorozat sztárja valaki, így is bántó megjegyzésekkel kell szembenéznie. A napokban a Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlant kritizálták az idei Golden Globe-díjátadón viselt ruhája miatt.

Egy podcast műsor vezetője, bizonyos Amanda Richards csúnyán beszólt a színésznő alakjára és a gálán viselt öltözetére:

A kövér lány a Bridgertonból, fekete kardigánt viselt a Golden Globe-on. Mert lényegtelen mennyire stílusos és szexi a megjelenésed, ha dagi vagy, mindig fel akarsz majd venni egy kardigánt. Aztán vacillálsz, hogy talán nem is kell, de végül mindig felveszed, mert úgy érzed muszáj.

A bántó sorokon a rajongók egy emberként háborodtak fel. A piszkálódás A Bridgerton család sztárját is elérte, aki nem volt rest válaszolni a rosszindulatú megjegyzésre:

Úgy gondoltam a kardigán jól néz ki. Molly Goddard (a tervező) is ilyet adott a modellre a divatbemutatóján, innen vettem az ötletet, emellett pedig, van nevem is.

Később a műsort vezető Amanda bocsánatot kért, amiért nem használta a színésznő nevét és amiért a saját "takarjuk el a kövér lányt" érzéseit Nicolára is kivetítette.