×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Elképesztő géneket örökölt Melanie Griffith és Antonio Banderas lánya

 

Így néz ki napjainkban a huszonnégy éves Stella.

Banderas kisasszony híres szülei ellenére nem a nyilvánosság előtt éli az életét, közösségi média profilját is csak ritkán használja. Most azonban friss fotót osztott meg magáról, követői pedig csak ámulnak. Nehéz lenne eldönteni, hogy Griffith-re vagy Banderasra hasonlít-e jobban?

Antonio Banderas és Melanie Griffith. Fotó: MTI/EPA

A két hollywoodi filmcsillag 1995-ben találkozott egymással a Hárman párban forgatásán, majd egy évvel később összeházasodtak és megszületett közös gyermekük Stella, aki mostanra gyönyörű nővé érett, amit nem is csodálunk, amikor az ember lánya ilyen felmenőkkel rendelkezik.

Stella szüleivel és féltestvérével, Dakota Johnsonnal ellentétben nem a filmiparban szeretné megvetni a lábát, bár háromévesen szerepelt a Banderas rendezésében készült Tűzforró Alabama című filmben. A lány egy korábbi interjúban elárulta, hogy régebben elment néhány meghallgatásra, de túl szégyenlősnek tartja magát, hogy kamerák előtt színészkedjen, ellenben nagyon szívesen pózol, így főleg modellkedéssel foglalkozik szabadidejében – írja a Daily Mail.