×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Daniel Radcliffe egy bizarr szuvenírrel távozott a Harry Potter forgatásáról

 

Nem, nem egy pálcát vagy az egyik horcruxot vitt el emlékbe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

daniel radcliffe 🔵 (@danielradcliffe_ig) által megosztott bejegyzés

A Harry Potter-könyvek és -filmek egyaránt hatalmas sikernek örvendenek mind a mai napig. Generációk sokasága őrizgeti emlékeiben a varázsvilág minden olvasással vagy mozizással töltött percét.

Radcliffe azonban ennél kézzelfoghatóbb dolgot szeretett volna, ezért a második rész forgatásán lenyúlt egy igen bizarr ereklyét a kelléktárból, amit azóta is egy padláson rejteget – írja a Digitalspy. A Harry Pottert alakító színész, egy rádió műsorban vallotta be, mi a legfurcsább tárgy, amit zsebre tett az évek alatt:

Van egy csomó potteres holmim. Például egy rakás szemüvegem, de egy halálfaló maszk is lapul valahol. A legbizarrabb viszont egyértelműen a művégtag, amit a Titkok kamrájának forgatásáról nyúltam le. Azt hiszem valahol a szüleim házában kallódik a padláson, de biztos vicces lesz, amikor valaki megtalálja, és hirtelen azt sem tudja mi az!

via GIPHY

A színész hozzátette, hogy gyerekfejjel borzasztó viccesnek tartotta a Gilderoy Lockhart professzor által helyretett törött kart, ami az alkalmazott bűbáj után teljesen kicsontozódott, és olyan lett, mint a gumi.