×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megtörte a csendet a Lady Gaga kutyáiért lelőtt férfi

 

A 30 éves kutyasétáltató, Ryan Fischer jelenleg még kórházban van. de teljesen fel fog épülni.

Bár Lady Gaga kutyái sértetlenül előkerültek a múlt heti fegyveres rablás után, az talán még jobb hír, hogy a kis kedvenceket sétáltató alkalmazott, Ryan Fischer, akit rablók múlt csütörtökön mellkason lőttek, jól van, és fel fog épülni. Fischer Los Angelesben, Hollywood városrészében vitte ki levegőzni az énekesnő, Koji, Gustav és Asia nevű kutyusait, amikor hirtelen egy autó fékezett le, majd két fegyveres ugrott elő.

A férfi hétfőn közösségi oldalán így írt az esetről:

Miközben az autó elszáguldott, és ömlött vér a lőtt sebemből, egy angyal rohant felém, és feküdt le mellém. A pánik szerű sikolyom elhalkult, ahogy ránéztem, ő pedig tudta, hogy testét az én vérem veszi körül. Magamhoz öleltem Asiát ahogy csak tudtam, megköszöntem neki a hihetetlen kalandjainkat és elnézést kértem tőle, amiért a testvéreit nem tudtam megvédeni. Majd elhatároztam, hogy megpróbálom megmenteni őket és magamat.

Fisher Lady Gagának is megköszönte a támogatást, amit ő és családja kapott az énekesnőtől a krízis alatt, mely meghatotta, és mely miatt mindig igaz barátként fog tekinteni rá.

Még gyógyulnom kell, de a közeli jövőben puszikkal és nyalintásokkal bombáz majd Asia, Koji, és Gustav is.

- zárta sorait az alkalmazott, akit tehát nem rendített meg annyira az esett, hogy ne vállalná továbbra is a sztár kedvenceinek felügyeletét.

Lady Gaga a hétvégén hősnek nevezte a fiatalembert, amiért az életét kockáztatta a "családjáért". A francia bulldog népszerű kutyafajta, és egyre többször fordul elő, hogy a több ezer dollárért vásárolt kutyakölyköket ellopják, hogy újra eladják vagy tenyésztésre használják őket.

A hollywoodi kutyarablókat egyelőre még nem tudta kézre keríteni a Los Angeles-i rendőrség.