×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Titkon Meghan elárulta volna születendő gyermekének a nemét?

 

Érdekes dolgot fedeztek fel a rajongók Meghanon – vajon így utalt a hercegné arra, hogy kisfiút vagy kislányt várnak-e?

Mióta az exkirályiak világgá kürtölték a nagy hírt, miszerint úton a második csemetéjük, mindenki alig várta, hogy az is kiderüljön, Archie-nak kisöccse vagy kishúga lesz. Nos, úgy tűnik, a sussexi hercegné egy apró utalással már megválaszolta a kérdést, legalábbis a szemfüles rajongók szerint – írja a PageSix.

Harry és Meghan most először jelent meg nyilvánosan a Valentin-napi bejelentés óta, a Spotify Stream On eseményén, ahol a hercegné stílusa, mint már megszokhattuk, letisztult és kifinomult volt, de egy valami felett elsiklott a tekintetünk, és ez nem más, mint a gyűrűje.

A Markle jobb kezén látható pink zafír ékszer sokak szerint nem véletlen választás volt. A rózsaszín kiegészítő láttán a rajongók úgy gondolják, Meghan ezzel az apró jellel üzente meg, kislánnyal bővül hamarosan a családjuk. A feltételezés természetesen nem állja meg a helyét mindaddig, amíg a hercegi pár hivatalosan meg nem erősíti a híreket, de még az is lehet, hogy a március 7-én adásba kerülő Oprah Winfrey-nek adott interjúban árulják majd el a baba nemét.