×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mary-Kate Olsen egy hónappal válása után máris mással mutatkozott

 

Egy gazdag 45 éves üzletemberrel vacsorázott együtt a minap.

Egy hónappal Oliver Sarkozyvel való válása után New Yorkban látták Mary-Kate Olsent, méghozzá egy bizonyos John Cooperrel, aki a michigani BrightWire nevű hírügynökség vezérigazgatója.

A 34 éves, színésznőből lett divattervező az étterembe fekete kabátban érkezett egy hozzá illő sapkával, amelyet levett, amikor leült az asztalhoz John mellé. Eleinte még lófarokban viselte haját, de az este előrehaladtával kibomlottak tincsei.

Habár a teljesen fekete megjelenése egyszerűséget és visszafogottságot sugallt, Mary-Kate egyedi fülbevalóval, valamint ezüst sarkú fekete csizmával dobta fel a sötét szettet. Később Johnnal együtt távoztak az étteremből, szemmel láthatóan kisimultnak és boldognak tűntek.

John Cooper leginkább arról ismert, hogy még 2008-ban megalapította a BrightWire-t, mely az utóbbi évtizedben több millió dollárnyi profitot realizált, méghozzá kockázati tőke bevonásával.

A 45 éves Cooper egyébként szintén idősebb a 34 éves Olsennél, de már korántsem akkora a korkülönbség, mint exférje esetén, aki 17 évvel volt idősebb a divatdiktátornál -írja a Hollywoodlife.