×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Britney Spearsben a tánc és fiai tartják a lelket

 

Személyes drámáját most más énekesek dalaira próbálja kitáncolni magából.

Az énekesnő táncos üzemmódba kapcsolt, és házi videókat készít Selena Gomez és Shawn Mendez számaira.

"Nincs többé vízhólyag!" - ez lehetne Britney táncos videóinak címe, mivel annyit táncolt már márványcsempéjén, hogy külön tánccipőt kellett rendelnie, amik eltakarják lábán a kis párnácskákat.

Az énekesnő igazán egyedi stílusú minikoreográfiákat készített Selena Gomez Love You Like A Love Song dalához, valamint Shawn Mendes és Camila Cabello Senorita című felvételéhez. A videók természetesen az Instagramon landoltak.

Előkerült Spears kisasszony nyári ruhatárából egyik kedvenc darabja, egy sárga, ejtett vállú, rövid blúzocska. Ehhez nyilván egy szokásosan falatnyi méretű, csíkos rövidnadrág dukált, hogy hű maradjon önmagához.

A 28 éves Selena eddig még nem kommentálta a videót, pedig Britney meg is jelölte őt egy kedves kis emoji kíséretében.

Elmondható, hogy posztolós kedvében volt a héten a popsztár, hiszen a rajongók most láthatták először Britney fiait hosszú idő után egy közös túrázós képen. A fiúk elsősorban édesapjukkal, Kevin Federline-nal élnek, akivel mindössze 2 évig élt házasságban az énekesnő 2004 és 2006 között. A gyerekek felügyeleti jogát megosztották, de abban megegyeztek, hogy távol tartják őket a nyilvánosságtól.