Tom Holland bevallotta: teljesen belehabarodott ebbe a színésznőbe

 

Az ifjú Pókember elárulta ki volt az első híresség, akibe belezúgott.

Holland egy interjúban mesélte el, hogy csak úgy, mint sok más fiatal tinédzser, ő is azonnal beleszeretett Emma Watsonba, a Harry Potter és a Tűz Serlegében. A negyedik rész 2005-ben jött ki, Tom akkoriban pedig még csak kilencéves volt, de első látásra megbabonázta őt a színésznő – írja a Celebrity Insider.


A karácsonyi bálon, amikor Hermione megjelent abban a rózsaszín estélyi ruhában, a szívem majd kiugrott a helyéről. Előtte nem nagyon gondoltam rá úgy, hiszen a korábbi filmekben nem hangsúlyozták ki őt ennyire, de az a jelenet mindent megváltoztatott.

via GIPHY

Érdekesség, hogy amikor Granger kisasszony megjelent a lépcső tetején a fodros ruhájában, Daniel Radcliffe (Harry) őszinte reakcióját láthatták a nézők. Ezt a készítők szándékosan tervelték ki így és annyira jól sikerült a felvétel, hogy a rendező végül benne is hagyta a kész változatban.

Mindenki kedvenc Pókembere egyébként a napokban egy másik interjút is adott, amivel teljesen lesokkolta a rajongóit, ugyanis a színész nadrág nélkül állt a kamera elé és azt is elmondta, miért döntött így.