×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Shiloh Jolie-Pittre hirtelen rá sem ismertünk hosszú hajjal

 

Táncórára érkezve kapták őt lencsevégre.

A kaliforniai Pasadenában látta egy lesifitós a tizennégy esztendős Shiloh Jolie-Pittet, amint a kamaszlány egy táncstúdióba érkezik.

A talpig feketében lévő Shiloh belebújós cipőt, kapucnis pulcsit és szaggatott farmernadrágot viselt, haját pedig egyszerűen copfba fogta. A sztárcsemete eddig mindig rövid frizurát hordott, amit a karantén alatt most megnövesztett.

A HollywoodLife szerint punkosra vett figura általában jellemző Shiloh-ra, ugyanis néhány nappal ezelőtt szinte ugyanebben a szerelésben múlatták együtt az időt nővérével, Zaharával, illetve Angelina Jolie-val.

Angelina Jolie és gyerekei, Knox Leon Jolie-Pitt, Vivienne Marcheline Jolie-Pitt, Pax Thien Jolie-Pitt, Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, Zahara Marley Jolie-Pitt valamint Maddox Chivan Jolie-Pit (Fotó: Getty Images/Monica Schipper)

Shiloh Jolie-Pitt még 2019-ben (Fotó: Getty Images/Jeff Spicer / Contributor)

Anyjuk egyébként nemrégiben a British Vogue-nak ezt nyilatkozta a gyereknevelésről:

"Köztudottan filantróp vagyok, és szeretek segíteni az embereknek. A gyermekeimnek nem úgy adom át ezt a filozófiát, mint egy feladatot, amit életük során meg kell valósítsanak, hanem egyfajta örömforrásként utalok rá, hogy kedvüket leljék később az adakozásban."