Lady Gaga összetört: két hűséges társát is elrabolta egy fegyveres férfi

 

Az énekesnő félmillió dolláros jutalmat ajánlott ellopott kutyáiért.

A sztár kutyáit, Kojit és Gustavot szerdán este Hollywoodból lopták el, miközben Lady Gaga éppen Rómában tartózkodott, ahol egy filmet forgat.


A kutyasétáltató szerdán este vitte ki az énekesnő három francia bulldogját sétálni. Egy férfi rálőtt, majd egy fehér kocsival elmenekült és két kutyát is magával vitt - közölte a Los Angeles-i rendőrség. A mentők tájékoztatása szerint a sérült áldozatot - egy harmincas éveiben lévő férfit - kórházba szállították.

A harmadik, Miss Asia nevű kutya elszökött, de később megtalálták.

Pénteken az ügyben megszólalt az énekesnő édesapja, Joe Germanotta a New York Postnak, aki már többször is beszélt lányával telefonon a megrázó esetről:

Ez az egész undorító! Olyan, mintha valakinek a gyerekeit rabolnád el, szörnyű az egész.

Egy Lady Gagához közel álló forrás szerint az énekesnő azt ígérte annak, aki vissza tudja vinni a kutyáit, hogy kérdezősködés nélkül kifizeti a jutalmat, csak vegye fel vele a kapcsolatot a kojiandgustav@gmail.com emailcímen.

A francia bulldog népszerű kutyafajta, és egyre többször fordul elő, hogy a több ezer dollárért vásárolt kutyakölyköket ellopják, hogy újra eladják vagy tenyésztésre használják őket.