×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Erzsébet királynő ezzel a szívmelengető gesztussal üzent tíz napja kórházban fekvő férjének

 

Fülöp herceget fertőzéssel szállították kórházba még a múlt héten.

Erzsébet királyi csütörtökön azt a gyönyörű brosst viselte, melyet 74 évvel ezelőtt, Fülöp herceggel való eljegyzésekor is - írja a Mirror cikke.

Az uralkodó videóhívást folytatott néhány egészségügyi vezetővel az oltási kampánnyal kapcsolatban, mely során felhívta a lakosság figyelmét a vakcina fontosságára és az óvintézkedések és szabályok betartására. A királynő ez alkalomból egy rózsaszín kosztümöt viselt, melyet a Fülöp hercegtől kapott ékszerrel egészített ki.

Fotó: Instagram/ @theroyalfamily

A Buckingham-palota kedden adott róla tájékoztatást, hogy az edinburghi herceg egy fertőzés miatt szorul kórházi ápolásra. A 100. évében járó Fülöp herceg múlt kedden feküdt be a VII. Eduárd királyról elnevezett londoni kórházba, ahol már 10 napja kezelik, de reagál a kezelésre és jól érzi magát.

Udvari illetékesek már a múlt héten hangsúlyozták, hogy Fülöp herceget nem koronavírus-fertőzés miatt kellett kórházba vinni. Fülöp herceg és II. Erzsébet királynő - aki áprilisban ünnepli 95. születésnapját - január 9-én megkapta a koronavírus elleni oltást.