×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!
×

Drew Barrymore: Anyám tizenhárom évesen elmegyógyintézetbe dugott

 

A színésznőt megkötözték és gumiszobába zárták.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés

Barrymore hároméves kora óta színészkedik, de nevét az E. T., a földönkívüli és a Tűzgyújtó után ismerte meg az egész világ. Drew sorra kapta a filmes felkéréseket, szinte esélye sem volt egy normális gyerekkorra, az anyja ugyanis hamar ráeszmélt, mennyi pénz rejlik lányában – írja a People.

A színésznő borzasztó fiatalon indult el a lejtőn. Saját bevallása szerint kilencévesen már alkoholt ivott, rákapott a marihuánára, pár évvel később pedig a kokainra. Az iskolából állandóan lógott, egész éjszaka szórakozóhelyeken mulatott, és gyakran elkötötte anyja autóját.

Teljesen irányíthatatlan voltam. Anyám kreált belőlem egy szörnyet, és nem tudta, mi tévő legyen velem, ezért egy Van Nuys nevű pszichiátriai intézménybe küldött másfél évre, amikor 13 éves voltam. Durva hely volt, ha nem viselkedtél jól, hamar a gumiszobában találtad magad, vagy odaszíjaztak az ágyhoz.

Drew később teljesen kizárta életéből az anyját, időbe telt számára, hogy megbocsásson neki. Felnőtt fejjel belátta, hogy kezelhetetlen volt, és az elmegyógyintézetben töltött 18 hónap segített neki abban, hogy most normális és teljes életet tudjon élni. Azonban gyermekei születésekor megfogadta, mindent elkövet annak érdekében, hogy a lányait megóvja a rivaldafénytől.